Forever Alone - Raid bárhol, bármikor

Sosincs online a haver, akit raidbe invelhetnél, hogy a Thunderfury darabját farmolhasd?
Senki se akarja elfogadni a raid invet 10 percre, hogy leugorhass Karába a mountért?
Vagy csak nosztalgiából végigszaladnál valamelyik raid instán?
Akkor ez a poszt neked való.
Különcködni fogunk és saját magunkat inveljük raidbe. Mount farmra, transmog runokra fel!


Kétségtelenül van pénzbeli előnye egy régebbi raid insta végigtolásának, de most nem erről fog szólni a poszt. A hétvégén unalomból végigtoltam MC-t, AQ20-t 1 óra alatt és 500g jött belőle, meg persze pár zöld, amit vagy DE-zek vagy eladok transmog céljából. Mind MC-ben, mind AQ-ban eshetnek magas szintű transmog szempontból érdekes vanilla itemek, de inkább unaloműzés gyanánt néztem le a régi instákba. Esett viszont 1-2 érdekes zöld loot, lehet bekerül a heti rutinba a vanilla insták farmolása.
Saját raid kreálásához nem kell egyebet tenned, mint belépned account managerbe és létrehozni egy Starter Edition accountot. A Starter Edition (SE) más, mint a régi Trial verzió. Már nem jár le a próba acc egy idő után, hanem örökkön örökké örökül hagyja karaktereit a világra. Megmarad az account is és a karakterek is, ami azért jó nekünk, mert így bármikor lesz egy saját bejáratott raidünk.

Egy raid alakításához szükség van két, lvl 10-es vagy annál nagyobb karakterre. Starter Edition karakterek nem invelhetnek partyba másokat, viszont ők invelhetők. Nincs más dolgod, mint a célkaraktereddel beinveled a Starter Edition accon lévő karakteredet és már be is léphetsz a raidinstákba.
Egyedüli munkád annyi lesz, hogy fel kell húznod egy karaktert 10-es szintre, hogy raidbe invelhető legyen. Majd meglátjátok milyen kínszenvedés heirloomok nélkül. :D

Tehát a dolog menete:

- Belépsz acc managerbe
- Csinálsz egy Starter Editiont, ennek neve mondjuk [WoW1] (Starter Edition) lesz
- Csinálsz rajta egy karaktert, felhúzod 10-es szintre

Más dolgunk nincs ezen az accon, a karakter ott lesz 10 vagy 20 nap múlva, de egy év múlva is. Én egy fél évvel ezelőtti véletlenül létrehozott Starter Editiont használtam ehhez.

- Amikor be szeretnél menni egy raid instába, akkor két WoW-t indítasz el, belépsz a SE karakterrel és a másik karaktereddel is.
- A fő karaktereddel beinveled a SE karaktert,
- Alt+Tab, elfogadod az invet
- Alt+Tab main karakterre és Convert to Raid

Már mehetsz is.

Amennyiben a gép nem igazán kultiválja két WoW futtatását, az SE karakterrel kiléphetsz, ha már raidben van és azt a WoW-ot be is zárhatod. A raid megmarad.

Ha nem sikerülne adjátok meg az accotokat és megmutatom. De biztos biztos, hogy nem bántom. Eskü de tényleg. Megesküszöm aaaaa... a Bablevesre! :)


Ne feledjétek, hogy Facebookon (Gold Hungary) és Twitteren (@GoldHungary) is követhetitek a GH blog híreit. Ha pedig emailt szeretnétek küldeni, a Kapcsolat oldalon megtaláljátok az elérhetőséget.




Még jelentkezem...

Címkék: , , ,