Egy kis segítség visszatérőknek #1

Mint minden kiegészítő, úgy a Mists of Pandaria is vissza fogja csalogatni az inaktív játékosok egy részét. Vannak köztük olyan játékosok is, akik a Cataclysm utolsó heteiben térnek vissza, hogy a pandákat már biztos anyagi helyzetben várják.

A pesszimistább játékos nem törölte a karaktereit vagy ajándékozta el a vagyonát - hogy egyéb, súlyosan illegális csúnyaságokat ne említsek. Viszont azok, akik erősebbnek gondolták magukat a játéknál és mégis megtették, most szívhatják a fogukat, ha feltüzelték őket a szőrös mackók.

Ha te is ünnepélyesen elajándékoztad mindened, vagy a csúf kopasz Hókuszpók privatizálta a vagyonod: ez a cikk Neked szól.


A legújabb béta patchben 89-re emelték a szinthatárt, ez csak azt jelentheti, hogy tényleg közeledik valami nagy, valami szőrös, valami tündi-bündi... valami Shufflin' !



Jó pillanat ez felvenni a Big Return és a Reloaded feliratú pólókat, és a leköszönő content alacsony árait kihasználva felkészülni a MoP-ra.
Szegény Hókuszpók megint melléfogott, mert most jól elindulunk újra meggazdagodni.

A nulláról kezdeni sosem könnyű, de egy kis trükközéssel gyorsan túl lehet jutni a szegény napokon. A továbbiakban néhány ötletet találtok a kezdőtőke megszerzéséhez. Rengeteg módszer van, egészítsétek ki az írást bátran!

Ez alkalommal felejtsük el a tervezést, az előrelátást és a komoly dolgokat. Most csak játszunk, szórakozunk, és a nap végén keresünk egy kis pénzt.


Szóval, miután elkészítetted KillYouAllRofl nevű karakteredet, a legjobb ha csinálsz egy bank altot rögtön. Nem kötelező ugyan, de (vegyük úgy, hogy) hosszú távra tervezel és nem kényelmes állandóan hazarohangálni eladni a cuccokat. Ha elfogadsz egy tanácsot: női karakter legyen a bank altod (később elmondom miért). A bank altot parkold le AH közelében, aztán nem is lesz vele dolgod egy ideig. Erre a két karakterre lesz szükséged, hogy zavartalanul gyűjtögesd vagyonod, miközben játszol. Nem úszod meg kötelező olvasmány nélkül. A témát már korábban érintettük a Goldszerzés 101 bejegyzésben. 

A main karaktered fogja ellátni a bankos karaktert mindenféle jósággal, amiből pénzt csinálhatsz. Ahogy fejlődsz, küldizel, instázol és haladsz a maximális szint felé, a következőkre kell figyelned:
Ezután logolj át a bankos karakterre. Nagyjából 10 percre lesz szükséged még a mai napból. A bankos karaktered használjon Auctioneer addont. Ez nagyon fontos a kezdeti időkben! Ajánlott Auctionatort is használni a gyorsabb és átláthatóbb posztolás érdekében.
Ha ezt megtetted, végeztél az első nappal. A következő belogolásodkor már jó eséllyel egy kisebb vagyon fog várni a postaládádban. A megkeresett néhány száz aranyat már használhatod flippingelésre vagy apró manipuláló manőverek végrehajtására. Egy ideig használd az Auctioneeres és a vendortól vásárolható alapanyagos trükköt, hiszen az első nappal megkeresett összeg hamar el fog fogyni, ha nem forgatod egy részét vissza.


To Be Continued, Stay Tuned.



Még jelentkezem...

Címkék: , , ,