Cooking powerleveling 10 perc alatt (1-525)

Ismét egy sokak által ismert trükkre szeretném felhívni a figyelmed.
A Mists of Pandaria megjelenésével megváltozott a Cooking skill szintezése.
Ugye a legmagasabb, Zen Master fokozaton szakosodhatunk több irányba is, de hogyan érheti el ezt a szintet az, aki most kezdi a főzés-sütés mesterségét?

Rohangáljunk trainertől trainerig, beutazva Azerothot?
Vadásszuk az AH-t a szükséges receptekért, amivel áthidaljuk a szakadékokat?
Manapság már nem kell ilyen tiszteletköröket futni, mert a Pandák voltak olyan jóképűek, hogy megreformálták a Cookingot.

Kedves Olvasó, aki eddig kerülte a sütés-főzés minden  formáját,

 

Most felhúzhatod a Cooking skilled Zen Master rankig

 mindössze 10 perc alatt!




Ha minden igaz már lvl 1-es szinten is működik a dolog, sajnos csak 85-ös karival tudtam tesztelni.
Figyelve arra, hogy a vendortól nem beszerezhető alapanyagokat  AH-ból vegyem, összesen 365 aranyba került felhúzni a skillt.

További szócséplés helyett íme az útmutató:

Halfhill Market városkájába kell utaznod Valley of the Four Windsben, keresd Sungshin Ironpawt, közel a griffeshez. Ugyan Pandaria területén több NPC is segít a skillhúzásban, de ő az egyedüli, aki vendorként árulja a skillezéshez szükséges alapanyagokat is.
Egy helyben állva felhúzhatod nála a skillt.

Kevés anyagot kell AH-ból beszerezned, az összes többit megveheted Sungshintól.

Két itemet kell venned AH-ból:

Ne felejtsd el skillezés közben megtanulni az új rankokat, többször is félbe kell hagyni a gyártást, hogy veszteség nélkül fejleszthesd a skillt!

A lenti lista szerint kell haladnod. Nagyon egyszerű az egész. Lényegében arról van szó, hogy 1-es szintű Cooking skillel odamész és mindig a legtöbb skillt adó receptet (azt, ami 5 pontot ad gyártásonként) gyártod addig, amíg sárga nem lesz. Miután sárga színűvé vált, tanuld meg az új receptet és így tovább.


Ezután már csak specializáció után tanulhatsz tovább.

Csináld meg a küldetést, amit Sungshin ad (So You Want to Be a Chef...), vedd fel a folytatást (Ready for Greatness). A küldetés teljesítése után megkapod a következő (Zen Master) rankot.

Egészen 555-es szintig tudod húzni a Cookingot vendor alapanyagokból, azután már AH-ból kell bevásárolnod vagy saját farmon termelned a hozzávalókat.
A Way of the Brew specializációt adó questet választva egészen 555-ig húzhatod az alap Cooking skillt Ginseng Tea gyártással. A recept 550-nél lesz sárga, és 555-nél szürkül be.

Ha új játékosként szeretnél nekilátni a Cookinghoz, vagy eddig nem érdekelt igazán, ezzel a módszerrel gyorsan letudhatod a skillhúzási macera nagy részét.




Még jelentkezem...

Címkék: ,