Order of the Cloud Serpent újratöltve

Kezdjük egy kis közérdekű közleménnyel:

Letudva az év végi kötelezettségek nagy részét, végre van egy kis időm írni.
Bepótolni való akad bőven, sajnos a Winter Veil eventhez tervezett Small Egg farming spot írásra nem volt időm. Ha így, az event kezdete után is szeretnétek megtudni, hogy melyik a legjobb farm hely, állok megrendelésetekre.

No, vissza a témához.
Talán a Facebook tagok nem sértődnek meg, hogy két hónappal az ottani megjelenés után a blogra is kiteszem ezt az apró trükköt. Order of the Cloud Serpent Onyx tojásairól lesz szó tehát, amiket órákon át voltunk képesek farmolni a Mists of Pandaria első heteiben.

Bár az 5.1-es patch reputation változásainak köszönhetően mára már tojásvadászat nélkül is ki lehet húzni a reput pár nap alatt, nem árt ha nyitott szemmel járjuk be a környéket daily-zés közben.

Az Order of the Cloud Serpent frakcióhoz tartozó Onyx Eggek farmolását nagyban megkönnyítheted két apró lépésben.


Találós kérdés: Mi a különbség a két képen?




Nos, azok az olvasók akik rávágták, hogy az egyik kép élesebb és világosabb mint a másik, legyenek szívesek elhagyni az osztálytermet. Komoly képelemzésről van itten szó, kérem!

A válasz:

Nini! Nincsenek bokrok! És még Perwollra sem kellett költenünk!


Ha két grafikai beállítást átállítasz a keresgélés idejére, a tojások - mint game objectek - sokkal hamarabb megjelennek.
Bizonyos távolságról nézve még azelőtt, hogy az őket eltakaró bokrok feltűnnének.

Így felgyorsíthatod a terep átkutatását.


Mit is kell tenned?


Onyx Egg vadászathoz - és minden ilyen eldugott game object könnyebb megtalálásához - két beállításon kell változtatnod.





Mutatok néhány példát is a változtatások hatására.

 
 



Az 5.1-es patch kitűnő lehetőséget ad arra, hogy második-harmadik altodnak is kihúzd az Order of the Cloud Serpent reputációt. Mindössze 3-4 nap alatt felhúzhatod exaltedre, akár tojások nélkül is.

A frakció iránti érdeklődés csökkent, hiszen a legtöbb ember feltornázta már a reput a patch előtt, többségük fejében az maradt meg, hogy hosszú hetekig kellett küzdeniük a mountért.

Ennek következménye, hogy kevesebb ember daily-zik a területen, vagyis nagyobb esélyed van a tojások megtalálására.

Ha lvl 25-ös klánban vagy és human karaktered (vagy +10% repu buffod) van nem is lesz szükséged, csupán néhány ilyen tojásra, hiszen az első napon akár 26 000 reput szedhetsz össze a küldetésekkel és a Hozen Peace Pipe segítségével, ami egymaga 2 400 reput ad 5.1 óta.





Még jelentkezem...

Címkék: , ,