A Cross-realm zónák felhasználása saját hasznunkra

Az a szemét rare elit sosincs ott, amikor keresnéd? Szeretnéd Huolont farmolni, de nincs annyi időd, hogy egy nap több respawnt is megvárj? Szeretnéd gyorsan kipipálni a rare-ölős achievementeket?
Most megmutatom, hogy ölhetsz rövid időn belül rare eliteket, akár egymás után ugyanazt többször!

A válasz egyszerű: Dimenzióugrással!

Akarom mondani: Valóságváltással!

Vagyis: Multiverzumos metaszerver-jelenléttel!


Jó, akkor legyen Cross-realm Zones…

Szóval az úgy volt, hogy – mint minden béta előtti időszakban – most is elkezdtem unatkozni és új tennivaló után nézni. Ilyenkor általában achievementekre vadászok, belekóstolok pár új dologba, farmolgatok – ami éppen jól esik.

Eszembe jutott, hogy én mindig is akartam egy Golden Fleece-t, mert úgy terveztem el a WoD-os szintezést, hogy ezzel a trinkettel maximalizálom a szintezés ideje alatt lootolt pénzt.

Aki nem ismerné ezt a trinketet: Egy rare elit dobja Dread Wastesben, kb 5 perces rejtett CD van rajta, és ha equipeled, akkor a mobok egy-egy aranykupacot fognak dobni, amit kilootolhatsz.
Az aranykupacok kb 15-30 aranyat tartalmaznak – egy 4-5 órás játék után nem is rossz bónusz a szintezés mellé.

A gond csak az, hogy még mindig sokan ölik a rare eliteket, ha nem kora reggel próbálkozol, akkor szinte esélytelen, ha nem táborozol le a spawnponton.

De van nekünk egy Oqueue nevű addonunk, amit eddig csak raid vagy RBG keresésére használtunk!

Az addon segítségével ugorhatunk át másik szerveren szerveződő csapatokba.


Például kereshetünk vele Ordos-Celestials raideket, Flex csapatokat, RBG csapatokat vagy HC Scenariora jelentkezőket. Lényegében bármit, amihez csapat kellhet.



Csatlakozva egy másik szerveren lévő játékoshoz, ideiglenesen átkerülünk az ő szerverére, a környezet megváltozik, a nem respawnolt world boss hirtelen megjelenik és igen, akár a rare elitek is, ha azon a szerveren életben vannak.

A CRZ ezen tulajdonságát kihasználva mesésen egyszerűvé vált bármelyik rare elit megölése, bármelyik rare-vadászó achivement teljesítése, hiszen nincs más dolgunk, mint a kiszemelt rare mob spawnpontjára beparkolni és ugrálni a szerverek közt addig, amíg nem kerülünk egy olyanra, ahol épp életben van!

Ha megöltük, megyünk a következő és a következő szerverre, így akár ugyanazt az elitet megölhetjük pár percenként egymás után!

Ehhez kitűnő segítséget nyújt az Oqueue csapatokkal teli keresője.

Válasszunk ki egy olyan csapatot a sok közül, aminél tudható, hogy pár percig nem fognak zargatni.
Például nem egy HC Scenario csapatot válasszunk, hanem egy Ordos, Celestials, Flex Raid csapatot.











A kiválasztott raidre mozgatva az egeret láthatjuk, hogy melyik szerverre fogunk kerülni, nincs más dolgunk, mint beinveltetni magunkat, megjegyezni a szerver nevét és lecsekkolni, hogy bent van e azon a szerveren a rare elit.


Ezután csak Leave Group és kereshetjük a következő szervert.

A módszer nem éppen etikus, na de ki foglalkozik egy 30 fős Ordos raidben azzal, hogy volt valami srác, aki nem jött a bosshoz és belépés után egy perccel kilépett. Senki.

Közben pedig te szépen elintézted a dolgodat.


Az Oqueue efféle használata lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk.

Hogy csak néhány példát soroljak:




Gondolkozz bátran. Ha találsz egy farmolható mobot, vagy van egy jó pénzszerzési ötleted ne habozz kihasználni a szerverek közti ugrálás lehetőségét!




Még jelentkezem…

Címkék: , , , ,